GRATIS FRAGT TIL PAKKESHOP FRA 499,- FREMRAGENDE TRUSTSCORE 4,9 HURTIG LEVERING 1-3 HVERDAGE RETURRET 30 DAGE

Hundeskyen's Handelsbetingelser

 

Betaling:
Du kan benytte følgende betalingsmuligheder: Visa, Mastercard, MobilePay Checkout og Anyday. Vi tager ikke kortgebyrer eller andre former for gebyrer. Beløbet hæves, når varen afsendes fra vores lager i Solbjerg.


Hvad er Anyday?:

Vi samarbejder med Anyday om fair delbetaling
I samarbejde med Anyday tilbyder vi dig, at du kan købe dine varer i dag og dele din betaling op over 4 måneder. Delbetaling med Anyday koster dig ikke noget, og der er ingen pludselige renter eller gebyrer. På alle vores produkter vil du se Anydays price-widget, ved at klikke kan du få information omkring Anyday og se, hvordan betalingsplanen for dit køb vil se ud.

Hurtige fakta om Anyday
● Altid rente- og gebyrfri delbetaling
● Køb for op til 30.000 kr.
● Del din betaling op over 4 måneder
● Gælder kun køb på over 300,-
● Hurtigt kredittjek og oprettelsesproces
● Ingen ubehagelige overraskelser

Hvordan fungerer Anyday?
Anyday fungerer således, at du vælger dine ønskede produkter. Herefter vælger du at betale med Anyday. Er du ikke allerede oprettet hos Anyday, skal du igennem en hurtig oprettelsesproces, hvor du opretter dig med dit NemID.
Du betaler første rate af købet med det samme. Det resterende beløb vil dernæst blive fordelt ud over de efterfølgende måneder, hvor Anyday automatisk trækker beløbet på den sidste bankdag i måneden. Du kan altid se, hvornår du skal betale, og hvad du skal betale. Du kan købe for helt op til 30.000 kr. med Anyday. Vi betaler som forretning et transaktionsgebyr til Anyday for at sikre, du altid kan dele din betaling rente- og gebyrfrit.

Betingelser for brug af Anyday:
● Du skal være 18 år
● Du skal have et gyldigt betalingskort
● Du skal have registreret adresse i Danmark
● Du må ikke have hemmelig adresse
● Du skal have et beløb svarende til første rate af dit ønskede køb tilgængelig på din konto
● Du må ikke være registreret som dårlig betaler
● Du skal kunne kreditgodkendes

Hvem er Anyday?
Anyday er en danskejet virksomhed placeret i Aarhus, som beskæftiger sig med online betalinger. Menneskene bag virksomheden har alle stor erfaring fra den finansielle verden og e-handel. Anyday er desuden en E-mærket virksomhed. Fragt & Levering:
Hundeskyen afsender alle pakker med GLS, som kan leveres til både pakkeshop, erhverv eller privat. Fragtpriserne er kun gældende i Danmark og vi leverer kun pakker i Danmark. Lagervarer leveres indenfor 1-3 hverdage fra bestilling.  Fragtpriser/Returpriser/Returret:
GLS Pakkeshop: 35,-
GLS Hjemmelevering: 69,-
GLS Erhverv: 49,-

Pakker til pakkeshop leveres fragtfrit ved bestilling fra 499,-. 
GLS Retur fragt: 49,- 
Returret: 30 dage (Fra den dag din pakke leveres i pakkeshop, erhverv eller privat)
Refundering af køb sker max. 7 hverdage efter modtagelse af din pakkeAnullering af din ordre:
Du kan i nogle tilfælde nå, at anullere din ordre efter din bestilling er modtaget.
Du kan
IKKE anullere en ordre, som allerede er færdig behandlet hos Hundeskyen. Dvs. at ordren enten er pakket, bestilt pakkelabel til ordren, og/eller afsendt med GLS. Du skal hurtigst muligt, give os besked på mail: kontakt@hundeskyen.dk eller ringe til 25 52 09 51. Ombytning:
Vi kan desværre ikke tilbyde en gratis ombytning.
Ombytning er for købers regning.
1. Køb en returlabel til den vare du ønsker, at sende retur til os
2. Lav en ny bestilling på din ønskede varer


Fortrydelsesret/fortrydelse af en del af dit køb:
Som forbruger har du 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter, at pakken er leveret i pakkeshop eller privat. Hvis du har bestilt flere varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Vær opmærksom på, at det er for købers regning, når varen sendes tilbage til Hundeskyen. En returlabel kan købes
her!
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder dit køb.
Du kan hente vores fortrydelsesformular ved at KLIKKE HER.


Returnering:
Hvis du ønsker, at returnere dit køb, har du 30 dages returret hos os, gælder fra den dag pakken leveres i pakkeshop, på privat adresse eller erhvervs adresse.
Det er for købers regning, når pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
Vær derfor ekstra omhyggelig med, at pakke varen/varerne ind i emballagen.
Du bliver ikke refunderet dit fragtbeløb fra din bestilling.
Køb en returlabel her
!

Det er ikke muligt, at returnere spiselige produkter, samt produkter mod lopper Dette er gældende regler fra veterinærstyrelsen.

Husk, at sende din vare, som "pakke" og ikke “brev". Hvis du sender med brev, kan pakken ikke spores og leveringstiden tilbage til os er væsentlig længere.
Hundeskyen hæfter
ikke for forsvundne pakker under transport med fragtselskab, det gælder både breve og pakker.
Husk, at gemme din kvittering fra pakkeshoppen, når du har afleveret din pakke.
Du er velkommen til, at sende pakken retur med andre fragt firmaer end GLS, så længe pakken leveres på vores lager. Vi refunderer ikke dit køb, hvis pakken leveres på en forkert adresse eller i en pakkeshop. 


Adressen for Hundeskyen's lager:

Drammelstrupvej 293
8355 SolbjergVarens stand, når du sender den retur:
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for, at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage.
Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at vi ikke refunderer hele dit beløb.
Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage, såfremt det stadig er i en forsvarlig stand. Pakken/posen SKAL lukkes med tape, så pakken ikke går op under transport. Hvis den originale emballage mangler eller er gået i stykker, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Når vi modtager din returnerede vare, skal den være i samme stand, som ved modtagelse. Dvs. ingen madrester, snavs, lugt af røg, misfarvninger, beskidte anmærkninger fra poter, hundehår, bidemærker eller generelt tydelige tegn på brug af produktet.
Dette gælder altså alle vores produkter!
Vi skal kunne sende varen til en ny kunde og det er dit ansvar, at sende den retur i en forsvarlig stand. Her er det Hundeskyen, som afgøre om varen kan sælges igen.


Vaskeanvisning på produkter:
Vi giver ingen garanti (vi refunderer/del refunderer ikke dit beløb eller sender en ny varer) hvis der er opstået en skade under vask, altså både håndvask, maskinevask og tørretumbler.
Dette gælder alle produkter på shoppen, som kan vaskes, såsom tæpper, senge, legetøj, jakker osv. Kig altid vores vaskeanvisning i produktteksterne og kig på vaskemærket på produktet. Vi fralægger os alt ansvar, hvis der opstår en skade under vask/tørring.


Snacks, godbidder, tyggeben, vådfoder - alt spiseligt:
Vi giver ingen "smags garanti" eller "tygge garanti" på vores produkter.
Det er ikke muligt, at returnere spiselige produkter, såsom snacks, tyggeben, godbidder, vådfoder, paté og lign. Dette er gældende regler fra veterinærstyrelsen.
Som kunde er det dit ansvar, at læse allergene listerne i produktteksten.
Vi fralægger os alt ansvar, hvis din hund bliver dårlig, pga. allergener.
Hundeskyen har ansvar for, at tjekke dato på snacks, tyggeben, godbidder, vådfoder osv. inden det afsendes til kunde. Har vi sendt dig en pose, som er for gammel, sender vi en ny til dig, dette er selvfølgelig omkostningsfrit for dig som kunde.


Legetøj:

Vi giver ingen garanti (vi refunderer/del refunderer ikke dit beløb eller sender en ny varer) hvis der er opstået en skade på legetøjet, mens din hund har leget med det. Fx. hvis din hund har bidt en bamse i stykker eller et plastik aktiveringslegetøj i stykker under en leg.
Husk, at holde opsyn med din hund, når den leger med sit legetøj.
Alt legetøj kan gå i stykker, hvis din hund er voldsom. Selv det stærkeste legetøj kan gå i stykker, da hunde og hvalpe har meget skarpe tænder og stærke kæber. Forudbestilling af varer hos Hundeskyen:
Det kan forekomme, at der vil være åben for forudbestilling på enkelte produkter.
Bestiller du en varer som er lagt ud til forudbestilling og tilføjer flere varer til din bestilling, vil det blive sendt samlet. Alternativt kan du bestille som 2 ordrer.
Vi tager forbehold for, at der kan ske ændringer hos leverandør, i forhold til at varen kan være i restordrer eller leveringsforsendelser er forsinket.
Hvis en varer er sat online til forudbestilling, vil det være skrevet i produkttitlen + produkt beskrivelsen. Her vil det være oplyst, hvornår varen forventes på lager.Hvis du ikke afhenter din pakke i pakkeshoppen:
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen.
Nægter du, at modtage din pakke eller glemmer, at afhente i pakkeshop, vil du også hæfte for returfragten på 49,- tilbage til Hundeskyen. De 49,- vil blive fratrukket beløbet, når pengene refunderes til dig. Vi refundere ikke din fragtpris for første afsendelse.

Vælger du, at pakken skal afsendes igen, vil det blive for købers regning, dermed en ny fragtpris på 35,- + returfragten på 49,-
Gælder også selvom beløbet er over gratis fragt grænsen.
Her vil du blot modtage betalingslink fra os på den nye fragt og returfragten.
Når betalingen er modtaget, sender vi din pakke på ny.
Du vil blive kontaktet på mail og/eller SMS, hvis din pakke ikke er afhentet/du har nægtet at modtage den.
Du har 3 dage til, at svare tilbage på vores mails/SMS'er, ellers vil produktet/produkterne ikke længere være reserveret til dig.Ingen fortrydelsesret:
Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen. Spiselige produkter, såsom godbidder, tyggepinde, paté og lign kan ikke fortrydes, efter modtagelse af ordren.
 Dette er gældende regler fra veterinærstyrelsen.Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækkes det til beløb.
Det er op til Hundeskyen, at vurdere, da vi skal kunne sælge varen igen.
Vi refunderer betalingen på ordren, som du har fortrudt (undtagen fragtomkostninger), senest 7 hverdage fra den dag, hvor vi har modtaget din pakke. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
Retur varer sendes til:
Drammelstrupvej 293, 8355 Solbjerg
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. 


Reklamationsret
Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis du ønsker, at lave en reklamation, ser vi gerne, at skriver en mail til os på kontakt@hundeskyen.dk og giver en beskrivelse samt flere tydelige billeder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen ombyttet (hvis den er på lager/stadig lagerføres), pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen.
Ved en berettiget reklamation, fx. hvis din vare ombyttes, hæfter Hundeskyen for retur fragten og fragten for afsendelse på ny.
Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage.

Ved reklamation bedes du:
- Fremsende kopi af kvittering / ordrebekræftelse på mail
- Fremsende tydelige billeder af produktet på mail
- Fremsende en beskrivelse af din reklamation på mail

Varen sendes til:
Drammelstrupvej 293, 8355 Solbjerg
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.


Persondatapolitik
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 
Personoplysningerne registreres hos Hundeskyen.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på www.hundeskyen.dk er Maiken Døes Hald.
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet.
I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kontakt@hundeskyen.dk


Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Hundeskyen.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr
Du er altid velkommen til, at kontakte Hundeskyen på mail
kontakt@hundeskyen.dk hvis du har brug for hjælp.

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 25.5.2023

TILBAGE TIL TOPPEN