GRATIS FRAGT TIL PAKKESHOP FRA 499,- FREMRAGENDE TRUSTSCORE 4,9 HURTIG LEVERING 1-3 HVERDAGE RETURRET 30 DAGE

Returnering:

Hvis du fortryder dit køb, har du 30 dage til at sende varen tilbage til os. Starter fra den dag du modtager pakken (lander i pakkeshop eller på privat adresse)
Det er for købers regning, når pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. 
Vær derfor ekstra omhyggelig med, at pakke varen/varerne ind i emballagen.
En retur label koster 49,- for kunden og Hundeskyen betaler resten af din returfragt. 
"Returlabel" ligger i bunden på forsiden, her finder du en guide til bestilling af en returlabel. 
Du bliver ikke refunderet dit fragtbeløb fra din bestilling.
Husk, at sende dine varer som "pakke" og ikke "brev" - Hvis du sender med brev, kan pakken ikke spores og leveringstiden er længere. Hundeskyen hæfter ikke for forsvundne pakker under transport med fragtselskab, det gælder både breve og pakker. Husk, at gemme din kvittering, når du har afsendt din pakke.
Du er velkommen til, at sende pakken retur med andre fragt firmaer end GLS, så længe pakken leveres på vores lager.
Vi refunderer ikke dit køb, hvis pakken leveres på en forkert adresse eller i en pakkeshop.Varens stand ved returnering:

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. 
Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at vi ikke refunderer hele dit beløb.
Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage, såfremt det stadig er i en forsvarlig stand. Pakken/posen SKAL lukkes med tape, så pakken ikke går op under transport. Hvis den originale emballage mangler eller er gået i stykker, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Varen skal være i en ordentlig stand, når vi modtager den fra dig!
Dvs. hvis du fx. har købt en hundeseng, skal der ikke ligge rester fra hundegodbidder, skidt og snavs, lugte af røg, have mistet farven, beskidte anmærkninger fra poter, hundehår, bidemærker eller generelt tydelige tegn på brug af produktet. Dette gælder alle produkter. Vi skal kunne sende varen til en ny kunde og det er dit ansvar, at sende den retur i en forsvarlig stand. Her er det Hundeskyen, som afgøre om varen er til, at sælge igen, om du for dine penge retur eller om du for en del af dit beløb refunderet.Køb en returlabel til din pakke:

Skal du sende din pakke/en del af din pakke retur til Hundeskyen, skal du købe en returlabel for 49,- og resten betaler Hundeskyen. Produktet skal være 100% i samme stand som da du modtog varen.
Du er velkommen til, at sende pakken retur med andre fragt firmaer end GLS, så længe pakken leveres på vores lager.
Vi refundere ikke dit køb, hvis pakken leveres på en forkert adresse.

OBS.:
Dette kræver en printer. 
Har du ikke en printer, så spørg personalet i pakkeshoppen om hjælp

Adressen er: 
Drammelstrupvej 293
8355 Solbjerg

Følg vejledning herunder, hvis du vil købe en returlabel med GLS:
1. Køb din returlabel ved at klikke her
2. Pak produktet/produkterne godt ind i emballagen
3. Udfyld retursedlen og læg den i pakken
4. Luk pakken og sæt din returlabel på pakken med tape
5. Aflever pakken i en pakkeshop - sendes med GLS
6. Vi anbefaler, at du får en kvittering på, at du har afleveret pakken
7. Når vi har modtaget din pakke, vil vi hurtigst muligt behandle din returneringReklamationsret:

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Hvis du ønsker, at lave en reklamation, ser vi gerne, at du skriver en mail til os på kontakt@hundeskyen.dk og giver en beskrivelse, samt flere tydelige billeder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen ombyttet (hvis den er på lager/stadig lagerføres), pengene refunderet eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Ved en berettiget reklamation, fx. hvis din vare ombyttes, hæfter Hundeskyen for retur fragten og fragten for afsendelse på ny. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage.

Ved reklamation bedes du:
- Fremsende ordrebekræftelse på mail
- Fremsende tydelige billeder af produktet på mail
- Fremsende en beskrivelse af din reklamation på mail

TILBAGE TIL TOPPEN